Posibil, nu stiu sa-ti spun ca nu am incercat. Acest deshidrator are o temperatura constanta si foarte mica, procesul deshidratarii este lent, poate sa functioneze si 24 ore fara probleme.
Ingrediente (pentru aprox. 5-6 borcane de 800 g):
2 ½ kg ciuperci mici(galbiori, hribi, ghebe)
150 ml apă
4 linguri ulei de măsline
6-8 căţei de usturoi
Pentru baiţ:
1 plic Pikant fix dulce acrişor
500 ml otet
1,5 L apa
60 g zahăr
½ linguriţă piper boabe verde,
2-3 foi de dafin,
½ lingurita rozamarin uscat
8 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
1. Se curăţă ciupercile, se spală cu apă rece. Sfat: Gălbiorii se pun 2-3 ore in apă ca sa iasă gustul amărui.
2. Ciupercile, cele 4 linguri de ulei si putina apa, se pun la fiert la foc potrivit si se lasa 10 minute pana incep sa scada. Se scurg apoi se lasa la racit.
3. Continutul plicului de Pikant se pune la fiert cu apa, zaharul si condimentele, se lasa sa clocoteasca 5 minute, se toarna uleiul de masline peste solutia obtinuta si se opreste focul.
4. Usturoiul se curata, se taie in jumatati, se aseaza in borcane, impreuna cu ciupercile, apoi se toarna baitul fierbinte
5. Se infileteaza capacele si se depoziteaza la loc racoros.
Conservele arata extraordinar de bine .va rog sa-mi spuneti si mie cum ati conservat rosiile cherry .Eu am conservat cu apa ,otet si sare si mi-au fermentat
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.